ALS: energiezuinige projectverlichting op maat

Stuur een mail voor het kortingspercentage ALS.
info@grootbesparen.com 

ALS Projectverlichting

ALS biedt Duitse degelijkheid voor een verrassend goede prijs. Dit merk is op het gebied van projectverlichting een absolute alleskunner. Zo levert de fabrikant niet alleen verlichting en armaturen voor industriële toepassingen zoals parkeergarages en winkels, maar ook ledstrips voor woningen en tuinverlichting. Hierbij wordt ook rekening gehouden met een modern uiterlijk. Alle verlichting van ALS wordt geproduceerd in de eigen fabriek. Door de uitstekende kwaliteit en de gunstige prijzen is de projectverlichting van ALS een goed alternatief voor andere bekende merken.

ALS, van leverancier naar eigen merk

ALS begon klein in 1993 onder de eigenaar Dieter Layer-Reiss met twee medewerkers. Tot 2004 lag de focus van het bedrijf alleen op markt in eigen land. Echter kwam daar verandering in met de oprichting van het dochterbedrijf Comparlux GmbH (tegenwoordig bekend onder de naam Light Direct GmbH). Naast de openstelling voor de internationale markt, werd ALS nu ook leverancier van bekende verlichtingsfabrikanten. Hierbij lag de focus voornamelijk op LED-modules. Om de concurrentie een stap voor de blijven, produceert ALS vanaf 2008 deze LED-modules zelf door te investeren in de nodige machines en software en deskundigen te werven als personeel. Op het gebied van verlichting draait het bij de fabrikant om het ontwikkelen van efficiënte, energiezuinige oplossingen volgens de laatste LED-technologie.

Aanbod

Het aanbod van ALS is zeer divers. Zoals eerder aangegeven, levert deze fabrikant verschillende lampen, armaturen en verlichting voor grote en kleine projecten. Zowel voor binnen als voor buiten.
Het assortiment is in te delen in een aantal categorieën:

 • Interieurverlichting
  Onder andere rail- en plafondspots (met COB LED, GU10, QR111 G53), plafondverlichting, PEP-systeem, PSL, downlights, plafondverlichting en LED-systemen.
 • Buitenverlichting
  Waaronder verlichting voor masten, IP en waterproof armaturen, wandlampen, vloerverlichting, lineaire lichten en schijnwerpers. Daarnaast is het mogelijk verschillende effecten op muren te creëren met de WASH- en K3-serie.

Om het geheel compleet te maken, levert ALS ook diverse accessoires zoals inbouwelementen, glazen en ringen, connectors, kleurfilters en lensdoppen.

Meer dan Duitse degelijkheid

ALS ontwerpt en produceert ieder armatuur en alle verlichting zelf. Dit betekent dat ze optimale kwaliteit van alle verlichting kunnen garanderen. Op de speciale in-house afdeling ligt de focus op de ontwikkeling en productie van high-end LED-verlichting en armaturen. Ook in het magazijn zorgt de leverancier voor nauwkeurige controle van de producten.

LED-oplossingen voor diverse toepassingen

Bij de lampen, armaturen en verlichting van ALS draait het niet alleen om het aanbieden van een energiezuinige LED-modules. Ook het esthetische aspect staat hoog in het vaandel. Alle producten worden voorzien van een modern uiterlijk. ALS levert verlichting op maat voor kantoren, restaurants, parkeergarages, winkels, gezondheidszorg, industriële toepassingen, woningbouw en parken en tuinen.

Waarom kiezen voor ALS?

Via GrootBesparen maken wij vaak gebruik van de projectverlichting van ALS. Niet alleen vanwege de uitstekende kwaliteit, er zijn ook nog een aantal andere factoren waar jij op kunt rekenen:

 • Goed prijs-kwaliteitverhouding
 • Breed assortiment, zowel verlichting voor binnen als buiten
 • Door eigen productie veel mogelijkheden op het gebied van ontwerp
 • Modern design
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Ontwerp en uitvoering volgens laatste LED-technologie
 • Snelle levering
 • Eenvoudige montage

Energiezuinige, moderne verlichting op maat

Ben je op zoek naar een specifieke oplossing voor jouw pand? Of wil je graag de huidige verlichting vervangen door een energiezuinige en moderne variant? Neem dan contact op met GrootBesparen. Wij zijn je betrouwbare partner op het gebied van projectverlichting en energiebesparing. Neem contact op via het formulier op de website en geef aan dat je geïnteresseerd bent in de verlichting van ALS. Vervolgens ontvang jij een rapport met advies over de energiebesparing en de realisatie van jouw project.

www.als.de

En ontvang de prijslijst/prijsopgave:

Binnen 1 dag een offerte

Persoonlijke service & korte lijntjes