LED Leveranciers

Om in elke situatie een kwalitatieve, energiezuinige oplossing te kunnen bieden, maken wij gebruik van verlichting van A-merken. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verlichtingsmerken in ons assortiment.

ALS

Architectural Lighting Solutions (ALS) biedt hoogwaardige armaturen en lampen van een selecte groep Noord-Amerikaanse en Europese verlichtingsfabrikanten. Het team achter ALS bestaat uit architecten en ingenieurs met veel ervaring op het gebied van advies voor architecturale verlichting. Het bedrijf heeft zich ook gespecialiseerd in artistieke installaties voor gebouwen en stedelijke ruimten.

Download de ALS catalogus en prijslijst

PUK

PUK levert buitenlampen volgens Italiaans design, mooi vormgegeven en vervaardigt uit de beste materialen. Bij buitenverlichting worden er niet alleen hoge eisen gesteld aan de kwaliteit, maar ook aan het uiterlijk. Dit is namelijk bepalend voor de uitstraling. Naast de technische afdeling, helpt bij PUK ook een team van professionele ontwerpers mee om buitenverlichting te creëren volgens de laatste trends. Deze moderne mix van kleuren en materialen geeft dan ook elke ruimte een high-end uitstraling. Door de toepassing van LED-modules zijn de lampen laag in energieverbruik.

Download de PUK catalogus en prijslijst

Osram

Osram is wereldwijd een van de meest bekende fabrikanten op het gebied van verlichting. Osram is een Duitse leverancier en biedt een zeer uitgebreid assortiment van ledverlichting, traditionele verlichting, verlichtingsarmaturen en andere innovatieve oplossingen op het gebied van ledverlichting.

Download de catalogus en prijslijst

Sylviana

Produceert én ontwerpt diverse lichtoplossingen voor zowel woning, als musea, bedrijfspanden en andere commerciële toepassingen. Sylvania richt zich op moderne en energiezuinige ledverlichting die eenvoudig toe te passen is in bestaande verlichtingsarmaturen.

Download de catalogus en prijslijst

PRECILUM

PRECILUM ontwerpt en produceert hoogwaardige verlichtingsarmaturen en is vooral gespecialiseerd in buitentoepassingen, ook op maat gemaakt. Zo wordt deze verlichting gebruikt voor het uitlichten van historische gebouwen, monumenten en kantoorgebouwen. De verlichting is geproduceerd met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Er wordt alleen gebruikgemaakt van A-merk leds en -voedingen zoals Osram.

Download de PRECILUM catalogus en prijslijst

C – LUCE

Italiaanse leverancier van armaturen voor installateurs, ontwerpers en groothandels. Denk hierbij aan grote buitenlampen voor parkeerplekken van supermarkten, verlichting voor hoge schuren en opslagplaatsen, logistieke centra en buitenspeelplaatsen. Iedere armatuur is lokaal ontworpen, ontworpen, gecertificeerd en geproduceerd in Italië. Alle armaturen in de catalogus zijn tot in detail ontworpen. Zo voldoen deze aan de behoeften van professionals in de verlichtingsindustrie.

Download de C-Lude catalogus en prijslijst

PROLED

MBN-PROLED is een innovatief en toonaangevend Duits verlichtingsmerk. PROLED levert hoge kwaliteit ledverlichting en diverse componenten zoals armaturen. In het assortiment vind je diverse floodlights, inground lamps, aluminium (profiel) ledstrips (eventueel met plastic cover) en ledpanelen. Deze hoge kwaliteit ledarmaturen, bedieningselementen en componenten worden over de hele wereld aangeboden onder de merken PROLED® en MBNLED®.

Download de catalogus en prijslijst

Luxon LED

LUXON

Luxon LED is de snelst groeiende verlichtingsfabrikant in Europa. Ze staan bovenaan de lijst van de Deloitte Fast 50-ranglijst in 2018 en de Financial Times 1000 in 2019.

Het merk produceert innovatieve oplossingen op het gebied van industriële verlichtingsarmaturen en richt zich voornamelijk op energiezuinige verlichting van industriële gebouwen. LUXON is opgericht in 2008 en levert producten in meer dan 40 landen wereldwijd.

Download de catalogus en prijslijst

ILLUXTRON

Illuxtron is een Nederlands bedrijf dat zich focust op de levering van de juiste ledverlichting voor onder andere scholen, kantoren, de medische branche (tandartsen, orthodontisten en huisartsen) en high-residential projecten. In het assortiment zijn diverse downlights en trackspots te vinden en zijn geschikt voor toepassing in situaties waar de hoogst denkbare eisen worden gesteld aan verlichting. De producten zijn gemaakt in Nederland en een lange levensduur wordt gegarandeerd.

Download de catalogus en prijslijst

Trevos

TREVOS is een Tsjechische fabrikant van TL-armaturen en energiebesparende led-verlichting(sarmaturen) die geschikt zijn voor gebruik in kantoren en bedrijfspanden. De armaturen staan bekend om de hoge kwaliteit en daardoor langere levensduur. TREVOS is een internationale fabrikant en levert verlichting in meer dan 60 landen.

Download de catalogus en prijslijst

Sattler

Sattler is een Duits familiebedrijf wat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in het maken van innovatieve designarmaturen voor diverse toepassingen. Het bedrijf wordt nog altijd gerund door de familie Sattler. Sattler maakt voornamelijk armaturen en lampen met een onderscheidend ontwerp, Daarnaast is de verlichting eenvoudig te installeren. Enkele bekende modellen zijn bijvoorbeeld Toccata, Soft delta, Circolo, Insospeso ceiling.

Download de SATTLER catalogus en prijslijst

Binnen 1 dag een offerte

Persoonlijke service & korte lijntjes