Projectverlichting voor kantoren

Kantoorverlichting, LED voor kantoor, voor optimaal werkcomfort.

Kantoorverlichting op maat. Profiteer ook van een gezonde werkomgeving.

Energiezuinig, in juiste kleur en volgens gestelde Arbo-eisen.

Uitdaging

In een kantoorpand is goedkope ledverlichting aangebracht, de voordeligste optie. Langdurig werken in een kantoor met felle verlichting kan hoofdpijn veroorzaken. Echter was de lichtopbrengst (lumen) te laag en niet zoals beloofd. Hierdoor raken de ogen overbelast en sneller vermoeid. Dit heeft een negatief effect op de energiebalans, productiviteit en het werkcomfort.

Oplossing

Werknemers zijn productiever in een fijne werkomgeving. Daarom wordt de verlichting afgestemd op werknemers die lang achter de computer zitten. Onze selectie kantoorverlichting is getest en voorzien van de optimale lichtkleur en aantal lumen voor een productieve kantoorsetting. Hierdoor voelt het licht natuurlijk aan.

Door te kiezen voor kwalitatieve
ledverlichting voorkom je dubbele kosten.

Grootbesparen:
Beste prijs
Beste verlichting

KORTERE INSTALLATIETIJD

Wij helpen je bij het selecteren van de juiste verlichting. Hierbij houden we ook rekening met een korte installatietijd, voor een efficiënte werkwijze.

MINDER ONDERHOUD

Bij ons advies houden wij niet alleen rekening met de kosten en de kwaliteit, maar gaan wij ook op zoek naar de meest onderhoudsvrije ledverlichting.

MEER ALTERNATIEVEN

Wij zijn een onafhankelijke leverancier. Hierdoor kunnen wij altijd een passend alternatief bieden dat perfect aansluit op jouw situatie.

BESTE PRIJS

Slimme verkooptrucs komen bij ons niet voor. Kwaliteit tegen een scherpe prijs staat bij ons voorop. Net als een persoonlijke service en overzichtelijke offertes.

Download Catalogus

LED verlichting voor kantoor.

We nemen je gegevens op in ons CRM.

Binnen 1 dag een offerte

Persoonlijke service & korte lijntjes