Verlichting voor parkeergarages


Energiezuinige LEDverlichting voor parkeergarages


Ledverlichting in parkeergarages voor veilig in- en uitrijden.


Fullservice oplossing. Van LED plan tot installatie van de energize zuinigere armaturen.


Altijd een energiezuinige oplossing op maat.

Uitdaging


Bij parkeergarages is heldere verlichting noodzakelijk voor veilig in- en uitrijden. Daarnaast is er, in verband met de vele branduren, behoefte aan een energiezuinige oplossing. GrootBesparen heeft veel ervaring met deze LED uitdagingen en bied fullservice aan. Van plan tot realisatie.

Oplossing


Wij bieden ledverlichting op maat in elke situatie. Deze kan geleverd worden in een slimme variant, zodat het licht alleen brandt wanneer het nodig is. Fullservice bedrijf GrootBesparen kan de LED verlichting selecteren, leveren, installeren en de oude afvoeren.

De plug-and-play LED armaturen besparen
tot wel 60% van de installatie tijd

Grootbesparen biedt alternatieven voor
Philips lampen

Grootbesparen:
Beste prijs
Beste verlichting


KORTERE INSTALLATIETIJD

Wij helpen je bij het selecteren van de juiste verlichting. Hierbij houden we ook rekening met een korte installatietijd, waardoor we sneller de LED verlichting kunnen installeren.


MINDER ONDERHOUD

Bij ons advies houden wij niet alleen rekening met de kosten en de kwaliteit, maar gaan wij ook op zoek naar de meest onderhoudsvrije ledverlichting.


MEER ALTERNATIEVEN

Wij zijn een onafhankelijke leverancier. Hierdoor kunnen wij altijd een passend alternatief bieden dat perfect aansluit op jouw situatie.


BESTE PRIJS

Slimme verkooptrucs komen bij ons niet voor. Kwaliteit tegen een scherpe prijs staat bij ons voorop. Net als een persoonlijke service en overzichtelijke offertes.


Binnen 1 dag een offerte

Persoonlijke service & korte lijntjes