PUK design LED buitenverlichting

Bij buitenverlichting worden er niet alleen hoge eisen gesteld aan de kwaliteit, maar ook aan het uiterlijk. Dit is namelijk bepalend voor de uitstraling. PUK levert buitenlampen volgens Italiaans design. Naast de technische afdeling, helpt ook een team van professionele ontwerpers mee om buitenverlichting te creeëren volgens de laatste. Deze moderne mix van kleuren en materialen geeft dan ook elke ruimte een high-end uitstraling. Door de toepassing van LED-modules zijn de lampen laag in energieverbruik.

puk italia design armatuur buitenverlichting led grootbesparen urban light city hydrocity

PUK, focus op kwaliteit en design

PUK is wereldwijd de leverancier op het gebied van kwalitatieve design buitenverlichting. De Italiaanse fabrikant is al actief sinds de jaren negentig en heeft door de jaren heen een aantal grote projecten voorzien van passende buitenverlichting. Sinds 2017 werkt PUK samen met een aantal succesvolle architecten, lichtontwerpers en adviseurs zodat er ook voldoende aandacht besteed kan worden aan het esthetische effect. De technische afdeling werkt continu aan innovaties op het gebied van buitenverlichting om zuinige LED-modules voor iedere situatie te kunnen leveren.  

Grootbesparen led armaturen buiten design PUK Italie hydroflash flashpole 805001 805005Complete collectie buitenverlichting

In het assortiment van PUK vind je een complete collectie van hoogwaardige design buitenverlichting, van miniaturisatie tot LED-verlichting. De fabrikant biedt vijf jaar garantie en een volledige garantie op de LED-producten.  

Hydroline_inground puk design lightning grootbesparen armatuur outside buitenlampen

De PUK design LED buitenverlichting is opgedeeld in een aantal categorieën:

 • Schijnwerpers (onder andere medium LED 8W, medium cob LED 18W en mega cob LED 55W)
 • Diverse spots voor grondverlichting (zowel vierkant als rond)
 • Onderwater spots (geschikt voor onder andere buitenzwembaden en vijvers)
 • Wandverlichting
 • Inbouwverlichting
 • Bolders
 • Plafondverlichting
 • Decoratieve verlichting

PUK creëert designverlichting

PUK creëert originele designverlichting in samenwerking met ontwerpers van MoMo Design, Paola Villa en Nava + Arosio Studio. Tijdens de ontwerpfase ligt niet alleen de focus op de kernwaarden van de fabrikant, maar ook op de behoeften van de klant. Dit resulteert in moderne, stijlvolle, sterke buitenverlichting met een Italiaans karakter. En dit blijft niet onopgemerkt. GrootBesparen ontvangt regelmatig complimenten van klanten over de kwalitatieve uitstraling.

Geschikt voor diverse toepassingen

De buitenverlichting van PUK kan gebruikt worden voor elke situatie waar een mooi lichteffect gewenst is. Denk hierbij aan industriële toepassingen, winkels, zwembaden, woningen, parken, tuinen, parkeergarages en terrassen. Daarnaast is deze design verlichting ook prima toe te passen als onderdeel van een display.

Wat maakt PUK verlichting uniek?

Voor buitenverlichting waar naast kwaliteit en energiebesparing ook het esthetische effect van groot belang is, maken we bij GrootBesparen graag gebruik van de producten van PUK. Naast het genoemde, zijn er nog een aantal andere punten die de verlichting van PUK de moeite waard maken:

 • Uitstekende kwaliteit
 • Laag energieverbruik, hoge efficiëntie
 • Uniek design
 • Moderne combinatie van kleuren en materialen
 • Passende verlichting voor elke situatie

Geef elke ruimte een unieke sfeer

Wil jij ook graag een stijlvolle uitstraling creëren door middel van PUK design LED buitenverlichting? Of heb je nog vragen over dit merk en de verschillende toepassingen? Neem dan contact op met GrootBesparen. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de website, bel ons via 06 41 76 61 62 of stuur een e-mail naar info@grootbesparen.com.

www.puk.it

puk italian architectural lighting grootbesparen inground armatuur

En ontvang de prijslijst/prijsopgave

Binnen 1 dag een offerte

Persoonlijke service & korte lijntjes